Sa facem cunostinta :

Bucuresti, Romania
Suntem Cristina si Adrian !Bine ati venit pe blogul nostru.Ideea de baza:calatoria. Ne place sa calatorim.In tara sau nu , valorile noastre , ale mele si sotului meu , sunt amintirile si fotografiile pe care le adunam din diverse destinatii.Ne organizam singuri:bilete de avion,hoteluri,obiective de vizitat etc. Suntem incantati sa va impartasim cate ceva din modul nostru de organizare ,experiente si mai ales din fotografiile adunate de prin calatoriile noastre!

1 aprilie 2012

11 zile in 3 tari:Italia-Grecia-Israel

"Au luat deci trupul lui Iisus si l-au infasurat in giulgiu cu miresme, precum este obiceiul de inmormantare la iudei. Iar in locul unde a fost rastignit era o gradina, si in gradina un mormant nou, in care nu mai fusese nimeni ingropat. Acolo l-au pus pe Iisus, pentru ca mormantul era aproape. Iar facandu-se seara, a venit un om bogat din Arimateea, cu numele Iosif, care si el era un ucenic al lui Iisus. Acesta, ducandu-se la Pilat, a cerut trupul lui Iisus. Atunci Pilat a poruncit sa i se dea. Si Iosif, luand trupul, l-a infasurat in giulgiu curat de in,si l-a pus in mormantul nou al sau, pe care-l sapase in stanca, si, pravalind o piatra mare la usa mormantului, s-a dus." (Matei 28, 57-60)


In prima parte a lunii Martie, am plecat intr-o calatorie de 11 zile pe Marea Mediterana.In 11 zile am vazut 2 orase din Italia - Venetia si Bari , 2 din Grecia - Rhodos si Athena si 3 din Israel - Nazaret,Ierusalim si Bethleem.
Israel : locul in care evreii,musulmanii si crestini incerc sa locuiasca in mod pasnic.





Grecia : locul celor 12 zei din Olimp,al lui Homer sau Herodot.





Italia : locul de nastere al Imperiului Roman.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu